Galleria Lapinlahti, Tila3, 30m2

Taiteilijakollektiivi KUNST koordinoi uutta, nykytaidetta laajasti esittelevää Galleria Lapinlahtea, joka sijaitsee entisessä Lapinlahden sairaalan kiinteistössä Helsingissä. Näyttelytoiminta alkaa kesäkuussa 2016. Näyttelyhaku jaksolle kesä-joulukuu 2016 päättyy 29.4.klo 24.00. 

Vapaamuotoinen hakemus lähetetään sähköpostilla osoitteeseen: info@gallerialapinlahti.com
Huom: Vain sähköisiä hakemuksia! Lisätiedot ja hakuohjeet Galleria Lapinlahden nettisivuilta, tai Taiteilijakollektiivi KUNST:n sivuilta.

Näyttelytilaa voivat hakea kaikki ammattitaiteilijat ja työryhmät kaikenlaisille nykytaiteen muodoille. Taiteilija voi hakea joko koko gallerian näyttelytilaa tai osaa siitä. Galleria Lapinlahteen toivotaan erityisesti monitaiteellisia, moniaistillisia ja sektorirajat ylittäviä näyttelyitä.

Galleria Lapinlahti koostuu neljästä (4) korkeasta huonetilasta, yht. 130m2, sekä pienestä n. 5m2 projektitilasta Lapinlahden sairaalarakennuksen toisessa kerroksessa. Galleria Lapinlahden tilat eivät ole perinteisen kliiniset galleriatilat. Osa huoneista on jätetty revitylle tapetille, osa maalattu puhtaan valkoiseksi tai kauniin harmaaksi. Galleriatilan erityisyyden takia suosittelemme käymään näyttelytilassa ennen hakua!

Näyttelyjakso on yhteensä 3 vk sisältäen näyttelyn ripustuksen ja purkamisen. Koko näyttelytilan vuokra on 1800€/3vk (sis.alv 24%).

Galleria Lapinlahti, 2.krs