Puutarha ja kuutamo, 013

Erilaisessa valossa – In a Different Kind of Light

Taiteilijakollektiivi Kunstin taiteilijat esittelevät teoksiaan yrityspuisto Spektrissä, Tapiolassa, 30.8.-30.9.2014. Jokainen tuo näyttelyyn oman pienen kokoelman töitä, jotka ovat myös taidelainattavissa tai ostettavissa. Mukana mm. valokuvaa, maalauksia ja monotypioita.

”Yhteisnäyttelymme esittelee teoksia, joilla on vaikutus ympäristöönsä. Tila muuttuu, kun teos laitetaan seinälle. Kun värit ja valoisuudet, kompositio tai kaaos tulee tyhjän seinäpinnan tilalle, tapahtuu pieni ihme.  Tila tulee suuremmaksi, ulottuvuudet tulevat esiin, tila ja tunnelma muuttuvat. Kaikki näyttelyn taiteilijat tekevät omanlaistaan työtä, omalla tekniikallaan. Yhteistä on intohimo taiteeseen, kuvan tekemiseen ja luomiseen, sekä yhteistyö katsojan kanssa.  Teoksen näkökulmasta näyttely on juhlahetki teosten elämässä. Ne pääsevät esiin, mahdollisesti myös hyvään kotiin tai paikkaan, jossa sitä arvostetaan. Taiteella on merkitys. Teolla on merkitys.”

 

The Collective´s artists have a group exhibition in Spektri Business Park in Tapiola 30.8.-30.9.2014. There will be photographs, paintings and monotypes. Welcome!

Spektri Business Park, Metsänneidonkuja 10, Espoo