Galleria Lapinlahti, Tila3, 30m2

Galleria Lapinlahden näyttelyhaku päättyy perjantaina 29.4. klo 24.00.
Näyttelyhaussa jaetaan v. 2016 näyttelyajat. Vapaamuotoinen hakemus lähetetään sähköpostilla osoitteeseen: info@gallerialapinlahti.com
Huom: Vain sähköisiä hakemuksia!

Hakemus tulee lähettää yhtenä PDF-tiedostona (max 3MB). Otsikoi sähköpostiviestisi: ”Galleria Lapinlahti / oma nimesi”
Näyttelyhakemuksessa tulee olla:
– Selostus näyttelyn teemasta ja järjestettävästä oheisohjelmasta (max 1 A4)
– Taiteilijan / työryhmän tiivistetty ansioluettelo
– Teoskuvia ehdotetusta näyttelykokonaisuudesta (n.5-7kpl)
– Mahdollinen toive näyttelyajasta

Näyttelytilaa voivat hakea kaikki ammattitaiteilijat ja työryhmät kaikenlaisille nykytaiteen muodoille. Taiteilija voi hakea joko koko gallerian näyttelytilaa tai osaa siitä. Galleria Lapinlahteen toivotaan erityisesti monitaiteellisia, moniaistillisia ja sektorirajat ylittäviä näyttelyitä.

Galleria Lapinlahti, pohjapiirros

Galleria Lapinlahti koostuu neljästä (4) korkeasta huonetilasta, yht. 130m2, sekä pienestä n. 5m2 projektitilasta Lapinlahden sairaalarakennuksen toisessa kerroksessa.

Galleriatilan ikkunat avautuvat kahteen ilmansuuntaan. Galleria Lapinlahden tilat eivät ole perinteisen kliiniset galleriatilat. Osa huoneista on jätetty revitylle tapetille, osa maalattu puhtaan valkoiseksi tai kauniin harmaaksi. Galleriatilan erityisyyden takia suosittelemme käymään näyttelytilassa ennen hakua! Tilat ovat avoinna ti-su klo13-19.

Kolmen viikon pituisia näyttelyjaksoja haetaan avoimella haulla, kaksi kertaa vuodessa, keväällä ja syksyllä. Näyttelyjaksoon sisältyy näyttelyn ripustus ja purku.

Koko näyttelytilan vuokra on 1800€/3vk (sis.alv 24%). Myyntiprovisio 0%.

Galleria Lapinlahti, 2.krs